Chleb bezglutenowy z mąki ryżowej, skrobii kukurydzianej i/lub tapioki

1. Chleb bezglutenowy z mąki ryżowej, skrobii kukurydzianej i/lub tapioki - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 35 g (1 kromka)
Wartość energetyczna 248 kcal 86,8 kcal
Białko 4,31 g 1,51 g
Węglowodany 45,8 g 16,02 g
Cukier 3,53 g 1,24 g
Błonnik 4,30 g 1,51 g
Tłuszcz 5,24 g 1,83 g
Tłuszcze nasycone 0,98 g 0,34 g
Tłuszcze jednonienasycone 2,01 g 0,70 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,52 g 0,18 g
Cholesterol 0 mg 0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Chleb bezglutenowy z mąki ryżowej, skrobii kukurydzianej i/lub tapioki
Chleb bezglutenowy z mąki ryżowej, skrobii kukurydzianej i/lub tapioki

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy