Duszona pierś z kurczaka (mięso i skóra)
1. Duszona pierś z kurczaka (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 140 g (1 szklanka, pokrojona np. w kostkę) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 184 kcal | 258 kcal |
Białko | 27,4 g | 38,3 g |
Węglowodany | 0 g | 0 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 7,42 g | 10,39 g |
Tłuszcze nasycone | 2,08 g | 2,91 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 2,90 g | 4,06 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 1,58 g | 2,21 g |
Cholesterol | 75,0 mg | 105 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze