Jak sprytnie zrobić 12 wigilijnych potraw? (WIDEO)

Każda pani domu ma swoje patenty na sprawdzoną Wigilię. Karp, pierogi, uszka i barszczyk to tradycja w polskich domach, z którą gospodynie nie mają większych problemów. Jednak co z resztą dań? Na wigilijnym stole ma się znaleźć aż lub tylko 12 potraw. Jacek Kuroń poleca wprowadzanie nowoczesnych metod i składników na świąteczne stoły, lecz on sam jest zwolennikiem tradycji w czasie wigilijnej wieczerzy. Co innego wypieki i słodkości. Nasz rynek zalewany jest obecnie dużą ilością egzotycznych owoców i przypraw, co jak najbardziej można wykorzystać w naszym świątecznym menu.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.