Kotlety wołowe z koperkiem z botwinką (WIDEO)

Zobacz film: "Kotlety wołowe z koperkiem z botwinką"

Wołowina to wbrew powszechnej opinii bardzo zdrowe mięso. Spożywana z umiarem ochroni nas przed anemią i dostarczy pożywnego białka. To również mięso, które można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów i przygotować z niej mnóstwo smacznych dań.

Najbardziej popularne są oczywiście burgery wołowe. Wiele osób sięga również po befsztyk tatarski lub krwisty stek z dodatkiem sałatki. Jeśli te wszystkie przepisy ci się już znudziły, spróbuj przepysznych kotletów wołowych z koperkiem z botwinką. Przepis zdradził uczestnik programu ''Mastechef'' Adam Kozanecki.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!