Pieczona pierś z indyka ze skórą

1. Pieczona pierś z indyka ze skórą - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 164 kcal 139 kcal
Białko 29,0 g 24,7 g
Węglowodany 0,05 g 0,04 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 5,33 g 4,53 g
Tłuszcze nasycone 1,66 g 1,41 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,96 g 1,67 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,71 g 1,45 g
Cholesterol 79,0 mg 67,2 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczona pierś z indyka ze skórą
Pieczona pierś z indyka ze skórą (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy