Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 239 kcal 203 kcal
Białko 26,8 g 22,8 g
Węglowodany 1,10 g 0,94 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 14,10 g 11,99 g
Tłuszcze nasycone 4,82 g 4,10 g
Tłuszcze jednonienasycone 6,39 g 5,43 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,51 g 0,43 g
Cholesterol 80,0 mg 68,0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy