Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)

1. Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 213 kcal 181 kcal
Białko 27,1 g 23,0 g
Węglowodany 0,90 g 0,77 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 11,20 g 9,52 g
Tłuszcze nasycone 3,67 g 3,12 g
Tłuszcze jednonienasycone 5,04 g 4,28 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,46 g 0,39 g
Cholesterol 85,0 mg 72,3 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
Pieczona polędwica wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy