Pieczona polędwiczka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Pieczona polędwiczka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 188 kcal 160 kcal
Białko 27,3 g 23,2 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 8,82 g 7,50 g
Tłuszcze nasycone 3,53 g 3,00 g
Tłuszcze jednonienasycone 3,94 g 3,35 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,62 g 0,52 g
Cholesterol 82,0 mg 69,7 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczona polędwiczka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Pieczona polędwiczka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy