Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)

1. Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 188 kcal 160 kcal
Białko 28,0 g 23,8 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 8,42 g 7,16 g
Tłuszcze nasycone 3,05 g 2,60 g
Tłuszcze jednonienasycone 3,58 g 3,04 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,30 g 0,25 g
Cholesterol 83,0 mg 70,6 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy