Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, III klasa mięsa)

1. Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, III klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 164 kcal 139 kcal
Białko 28,4 g 24,1 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 5,65 g 4,80 g
Tłuszcze nasycone 1,89 g 1,60 g
Tłuszcze jednonienasycone 2,46 g 2,09 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,19 g 0,16 g
Cholesterol 89,0 mg 75,7 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, III klasa mięsa)
Pieczony antrykot wołowy bez kości (samo mięso, III klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy