Pieczony indyk (mięso i skóra)

1. Pieczony indyk (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 189 kcal 161 kcal
Białko 28,6 g 24,3 g
Węglowodany 0,06 g 0,05 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 7,39 g 6,28 g
Tłuszcze nasycone 2,16 g 1,83 g
Tłuszcze jednonienasycone 2,65 g 2,25 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,12 g 1,80 g
Cholesterol 109 mg 92,7 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony indyk (mięso i skóra)
Pieczony indyk (mięso i skóra) (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy