Pieczony kogut (mięso, skóra, podroby, szyja)

1. Pieczony kogut (mięso, skóra, podroby, szyja) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 226 kcal 192 kcal
Białko 28,4 g 24,1 g
Węglowodany 0,04 g 0,03 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 11,67 g 9,92 g
Tłuszcze nasycone 3,28 g 2,79 g
Tłuszcze jednonienasycone 4,71 g 4,00 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,52 g 2,14 g
Cholesterol 103 mg 87,6 mg
Witamina C 0,40 mg 0,34 mg
Pieczony kogut (mięso, skóra, podroby, szyja)
Pieczony kogut (mięso, skóra, podroby, szyja) (123rf)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy