Pieczony korpus drobiowy (mięso i skóra)

1. Pieczony korpus drobiowy (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 32 g (1 sztuka, 450 g)
Wartość energetyczna 300 kcal 96,0 kcal
Białko 26,0 g 8,30 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 21,0 g 6,71 g
Tłuszcze nasycone 5,82 g 1,86 g
Tłuszcze jednonienasycone 8,29 g 2,65 g
Tłuszcze wielonienasycone 4,62 g 1,48 g
Cholesterol 88,0 mg 28,2 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony korpus drobiowy (mięso i skóra)
Pieczony korpus drobiowy (mięso i skóra) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy