Pieczony korpus z indyka (mięso i skóra)

1. Pieczony korpus z indyka (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 140 g (1 szklanka, pokrojony np. w kostkę)
Wartość energetyczna 244 kcal 342 kcal
Białko 26,6 g 37,2 g
Węglowodany 0,16 g 0,22 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 14,38 g 20,1 g
Tłuszcze nasycone 4,18 g 5,85 g
Tłuszcze jednonienasycone 5,00 g 7,00 g
Tłuszcze wielonienasycone 3,70 g 5,18 g
Cholesterol 91,0 mg 127 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony korpus z indyka (mięso i skóra)
Pieczony korpus z indyka (mięso i skóra) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy