Przejdź na WP

Pieczony udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)

1. Pieczony udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 166 kcal 141 kcal
Białko 29,9 g 25,4 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 4,26 g 3,62 g
Tłuszcze nasycone 1,44 g 1,22 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,71 g 1,46 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,31 g 0,27 g
Cholesterol 74,0 mg 62,9 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Jak zdrowo jeść i tracić na wadze?"

Porównaj wartości z innym produktem:

Pieczony udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
Pieczony udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy