Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie
1. Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 85 g (1 porcja, 90 g) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 184 kcal | 156 kcal |
Białko | 27,5 g | 23,4 g |
Węglowodany | 0,02 g | 0,02 g |
Cukier | 0,02 g | 0,02 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 8,18 g | 6,95 g |
Tłuszcze nasycone | 2,11 g | 1,80 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 3,55 g | 3,02 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 1,17 g | 0,99 g |
Cholesterol | 96,0 mg | 81,6 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze