Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie

1. Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja, 90 g)
Wartość energetyczna 184 kcal 156 kcal
Białko 27,5 g 23,4 g
Węglowodany 0,02 g 0,02 g
Cukier 0,02 g 0,02 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 8,18 g 6,95 g
Tłuszcze nasycone 2,11 g 1,80 g
Tłuszcze jednonienasycone 3,55 g 3,02 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,17 g 0,99 g
Cholesterol 96,0 mg 81,6 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie
Pierś z kurczaka (mięso i skóra) pieczona na rożnie (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy