Podroby drobiowe gotowane na wolnym ogniu

1. Podroby drobiowe gotowane na wolnym ogniu - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 145 g (1 szklanka, pokrojone, np. w kostkę)
Wartość energetyczna 157 kcal 228 kcal
Białko 27,2 g 39,4 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 4,50 g 6,53 g
Tłuszcze nasycone 1,32 g 1,92 g
Tłuszcze jednonienasycone 0,96 g 1,40 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,81 g 1,18 g
Cholesterol 442 mg 641 mg
Witamina C 12,50 mg 18,13 mg
Podroby drobiowe gotowane na wolnym ogniu
Podroby drobiowe gotowane na wolnym ogniu (Fotolia)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy