Podroby z koguta gotowane na wolnym ogniu

1. Podroby z koguta gotowane na wolnym ogniu - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 145 g (1 szklanka, pokrojone np. w kostkę)
Wartość energetyczna 164 kcal 238 kcal
Białko 26,4 g 38,3 g
Węglowodany 0,76 g 1,10 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 5,40 g 7,83 g
Tłuszcze nasycone 1,77 g 2,57 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,37 g 1,99 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,13 g 1,64 g
Cholesterol 434 mg 629 mg
Witamina C 9,00 mg 13,05 mg
Podroby z koguta gotowane na wolnym ogniu
Podroby z koguta gotowane na wolnym ogniu (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy