Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu
1. Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 145 g (1 szklanka, pokrojone np. w kostkę) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 165 kcal | 239 kcal |
Białko | 26,8 g | 38,8 g |
Węglowodany | 0,86 g | 1,25 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 5,22 g | 7,57 g |
Tłuszcze nasycone | 1,64 g | 2,38 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 1,33 g | 1,93 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 1,22 g | 1,77 g |
Cholesterol | 357 mg | 518 mg |
Witamina C | 6,50 mg | 9,43 mg |
Komentarze