Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu

1. Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 145 g (1 szklanka, pokrojone np. w kostkę)
Wartość energetyczna 165 kcal 239 kcal
Białko 26,8 g 38,8 g
Węglowodany 0,86 g 1,25 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 5,22 g 7,57 g
Tłuszcze nasycone 1,64 g 2,38 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,33 g 1,93 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,22 g 1,77 g
Cholesterol 357 mg 518 mg
Witamina C 6,50 mg 9,43 mg
Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu
Podroby z kurczaka gotowane na wolnym ogniu (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy