Podudzie z kurczaka (mięso i skóra) pieczone na rożnie

1. Podudzie z kurczaka (mięso i skóra) pieczone na rożnie - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 53 g (1 podudzie)
Wartość energetyczna 215 kcal 114 kcal
Białko 26,9 g 14,24 g
Węglowodany 0,02 g 0,01 g
Cukier 0,02 g 0,01 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 11,98 g 6,35 g
Tłuszcze nasycone 3,02 g 1,60 g
Tłuszcze jednonienasycone 5,22 g 2,77 g
Tłuszcze wielonienasycone 1,79 g 0,95 g
Cholesterol 156 mg 82,7 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Podudzie z kurczaka (mięso i skóra) pieczone na rożnie
Podudzie z kurczaka (mięso i skóra) pieczone na rożnie (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy