"Pożywienie a leki. Wpływ żywności na efekt działania leków" mgr farm. Emilia Chłopek

Czy skład posiłku ma wpływ na działanie leków, które przyjmujemy? I nie chodzi tu tylko o leki stosowane w czasie długotrwałej choroby, antybiotyki czy suplementy diety, ale również o zwykłe tabletki od bólu głowy. Autorka książki "Pożywienie a leki. Wpływ żywności na efekt działania leków" mgr farm. Emilia Chłopek dostrzegła istotę problemu.

Właśnie z tego powodu napisała poradnik, który sprawia, że każdy jego czytelnik stanie sie bardziej świadomy, dowie się, jakie leki można łączyć z którymi produktami. Książka szczególnie przyda się osobom, które są zmuszone brać kilka różnych leków, ale może też stanowić przewodnik po lekach spotykanych na co dzień w rodzinie.

PORADNIK

Zobacz film: "Sól w diecie - ile można spożywać?"

ISBN: 978-83-8011-686-3

Oprawa: miękka

Format: 144x206 mm

Liczba stron: 60

Premiera: lipiec 2014

Cena: 25 zł

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy