Kobieta , 23 lata Dobrze odczytuje badania?Mam anemie hipoplastyczna? iść do lekarza? WBC-7,25(4-10) NEUT-4,12(1,8-7,0) LYM-2,3(1-4,5) MONO-0,5(01,08) EOS-0,09(0,02-0,7) BASO-0,04(0,001-0,2) (...) RBC-4,96(4,0-5,0) HGB-15,3(12-16) HCT-43,2(37-47) MCV-87(80-97) MCH-30,9(27-34) RDW-12,3(11-15) HDW-2,4(2,2-3,2) PLT-150(150-450) MPV-10,2(6,1-11) PCT-0,15(0,12-0,36) PDW-66,5(47,7-59,3) ! Dodam ze ostatnio jestem blada bardzo osłabiona i mam spore sińce pod oczami. Robiłam również badanie TSH: 3,374(0,550-4,780)
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: