Kobieta , 29 lat Witam. Kobieta lat 28. Z racji przyjmowanej antykoncepcji i pobolewającej nogi poszłam na badanie krwi. Oto wynik: D-dimery 302.1 (0.0-500) Czas protrombinowy: Czas 11.9 (8.5-11.5) INR 1.01 (0.80-1.20) Wskaźnik 99% (80-120) APTT 28.6 (21.0-32.0) APTT RATIO 0.82 Fibrynogen 313.0 (200-400) Proszę powiedzieć czy jest ryzyko wystąpienia zakrzepicy?
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej:

Nasi lekarze odpowiedzieli też na kilka podobnych pytań innych użytkowników: