Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 6 4 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania hormonów tarczycy u 33-latki

Proszę o pilną informację moich wyników badań Wolna tyroksyna (FT4) 18,74 pmol/l 12,00 — 22,00 Tyreotropina (TSH) trzeciej generacji 2,65 µIU/ml 0,27 — 4,20 P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) ↑ 97 IU/ml < 34
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy