Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 6 6 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania krwi w 36. tygodniu ciąży

Jestem w 36 tyg. ciąży. Badania przeprowadzałam w trakcie przeziębienia. Morfologia: WBC: 19,6 (4-10), NEUT 16,2 (1,8-6), LYM 1,8 (1,5-3,5), MONO 1,3 (0,1-1,0), RBC 4,2 (3,7-5,1), HGB 12,8 (12-16), HCT 40 (37-47), PLT 179 (150-450). Mocz: barwa- żółty, przejrzystość- klarowny, ph- 7, nieobecne: białko, glukoza, bilurubina, c. ket, erytr, azotyny. Osad moczu: nabł płaskie - dość liczne w p.w., nabł okrągłe 0-1 w p.w., leukocyty 2-5 w p.w., bakterie dość liczne w p.w., p. śluzu poj. w p.w.
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu
Katarzyna Szymczak
79 poziom zaufania

Wyniki mogą wskazywać na infekcje bakteryjna, sugeruję kontrole u lekarza zlecającego badanie. Pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy