Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 2 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania prolaktyny i wypadanie włosów

Prolactin 212 (100 - 510) [ mIU/L ] Free T4 13.5 (9 - 25) [ pmol/L ] Free T3 5.8 (3.5 - 6.5) [ pmol/L ] FSH 7.2 MCHC. 315 (320 - 370) [ g/L ] Iron 14.4 (14 - 30) [ umol/L ] Anti-Thyroglobulin Abs. 18 (0 - 60) [ U/ml ] Anti-TPO Antibodies 31 (0 - 60) [ U/ml ] TSH 2,4 mIU/L 0,3-5,5. Proszę o interpretacje wyników. Zrobiłam wyniki ponieważ włosy mi wypadają garściami i chciałam się dowiedzieć co się dzieje. Z góry dziękuję za odpowiedż. Pozdrawiam.
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu
Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

Warto byłoby przyjrzeć się pełnej morfologii, RBC, MCV. Z powyższych wyników jedynie żelazo dość niskie, graniczne

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy