Kobieta , 23 lata Estradiol wynik 205pg/ml robione 7dc f.falik [283,-173,2] f. owu [53,5-465,6] f.lutealna [38,7-172,4] Lh wyniki 27,70mlu/ml f.fali [ 3,23-13,34] f. owu [3,39 - 44,16] f.lutealna [<1,61-9,62] czy moje wyniki sa ok ? bo ja zupełnie sie nie znam .
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej:

Nasi lekarze odpowiedzieli też na kilka podobnych pytań innych użytkowników:

Artykuły na ten temat
Zaburzenia miesiączkowania

Brak okresu - przyczyny i zaburzenia cyklu

Brak okresu - przyczyny i zaburzenia cyklu

Kiedy kobieta zastanawia się, dlaczego jej okres się spóźnia albo nie ma żadnych jego objawów, to najczęstszą nasuwającą się odpowiedzią jest ciąża. Tymczasem okazuje się, że można podać kilkanaście innych przyczyn braku okresu. Brak okresu - cykl...

Zaburzenia miesiączkowania

Nieregularny okres - zaburzenia cyklu, przyczyny, leczenie

Nieregularny okres - zaburzenia cyklu,  przyczyny, leczenie

Nie każdy nieregularny okres musi sygnalizować zaburzenia hormonalne lub występowanie groźnej choroby w organizmie. Czasami na zakłócenia cyklu miesiączkowego może wpływać silny stres, mała ilość snu, przemęczenie, zmiany w wadze, intensywny wysiłek fizyczny...