Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 6 8 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie estradiolu w 7. dniu cyklu

Estradiol wynik 205pg/ml robione 7dc f.falik [283,-173,2] f. owu [53,5-465,6] f.lutealna [38,7-172,4] Lh wyniki 27,70mlu/ml f.fali [ 3,23-13,34] f. owu [3,39 - 44,16] f.lutealna [<1,61-9,62] czy moje wyniki sa ok ? bo ja zupełnie sie nie znam .
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu
Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

7 dzień cyklu to faza folikularna; wyniki nie mieszczą się w granicach podanych norm, Proszę iść do ginekologa.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy