Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 1 2 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie krwi 66-latki

Prosze o interpretacje wynikow: Leukocyty 4,51(4,00-10,0) erytocyty 3,83(3,80-5,40) hemoglobina 11,8(12,0-16,0) hematokryt % 35,7%(37,0-47,0) mcv 93,2(80,0-100,0) mch 30,8(27,0-31,0) mchc 33,1(32,0-36,0) plytki krwi 157(130-400) p-lcr 49,1%(13,0-43,0) rdw-cv 15,5%(11,5-16,0) mpv 12,8(9,6-12,0) dodam że mam 66lat i lecze sie na tarczyce obecny wynik tsh 4,01 . czy powinnam sie martwic? Prosze o wiare pilna odpowiedz.
KOBIETA, 67 LAT 11 miesięcy temu

Badania krwi - cholesterol

Cholesterol jest niezbędny w organizmie człowieka. Występują jego dwie odmiany ? dobra i zła. Sprawdź normy dotyczące wyników badań obydwu odmian cholesterolu, a także czym grozi jego nadmiar i niedomiar.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety