Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 8 0 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie morfologii krwi przy zawrotach głowy

Witam,zrobiłam morfologię 2 miesiące temu ,ponieważ czułam się słaba,kręciło mi się w głowie i ciągle miałam sucho w ustach. Wynik HTC-34 N: 37-47 HGB-11,2 MCV -74,7 : 85-100 MCH-24,2 N: 27-32 RDW-CV-15,1 NORMA 11,5-14,5 i ŻELAZO 27 N: 40-145. Następnie brałam BIOFER FOLIC przez miesiąc i zrobiłam wyniki żelazo spadło do 24 N: 37-145 HGB 11,6 MCH- 23,7 MCHC-29,6 RDW-CV-16,1 WBC- 3 N: od 4 PLT spadły 136 N: 140-450.Lekarz przepisał mi tardyferon folic przez 20 dni żelazo171 HGB 12,8 MCV79,9?
KOBIETA, 42 LAT ponad rok temu

Przyczyny autyzmu

Autyzm to dziecięce zaburzenie rozwojowe. Częściej występuje u chłopców niż u dziewczynek. Co jeszcze warto wiedzieć na temat autyzmu? Obejrzyj film i dowiedz się, jakie są jego przyczyny.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy