Zalety gastroskopii
Gastroskopia to badanie, które pomaga wykryć schorzenia układu pokarmowego. Obejrzyj film i dowiedz się, jakie są zalety tego badania. Na ten temat wypowiada się lek. Marcin Radkowski.
Najlepiej byłoby spotkać się z dietetykiem, który wyjaśni Pani zasady prawidłowej diety.
Mało tłustych produktów, mało przypraw, potrawy gotowane na parze, delikatne, bez smażenia itp.
pozdrawiam
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Co jeść przy zapaleniu błony śluzowej? – odpowiada Dr n. med. Wojciech Kawiorski
- Jaka dieta przy guzach na wątrobie i anemii – odpowiada Mgr Ewa Trusewicz
- Czy przy zapaleniu błony śluzowej żołądka mogę jeść naleśniki z serem? – odpowiada Mgr Joanna Wardenga
- Jaką dietę stosować przy wrzodach żołądka? – odpowiada Mgr Justyna Luty
- Czego nie można jeść przy uchyłkach esicy? – odpowiada Aleksander Ropielewski
- Co jeść po zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego? – odpowiada Ewa Zawidzka
- Dieta w przypadku grudki błota żółciowego w pęcherzyku żółciowym – odpowiada Dr n. med. Aneta Kościołek
- Dieta przy raku jelita grubego i chorej wątrobie – odpowiada Dr Agata Jarnuszewska
- Co może jeść osoba po operacji jelita grubego? – odpowiada Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)
- Dieta przy wrzodach żołądka – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
artykuły
Sposób odżywiania wpływa na proces rekonwalescencji. Odpowiednia dieta to podstawa
Choroba jest zawsze dużym obciążeniem dla organizm
Tekla Juniewicz dożyła 116 lat. Przed śmiercią zdradziła swój sekret
Największą radość czerpała ze spotkań z bliskimi i
8 zasad żywienia dla cierpiących na zgagę
Pojawia się nagle i zwykle trudno z nią wygrać. To