Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 6 5 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznacza chudnięcie i stany zapalne żołądka?

Mężczyzna,43 lata, problemy z żołądkiem i jelitami(lekkie stany zapalne),problemy z trawieniem,ciągłe uczucie zimna, przewlekłe zmęczenie, okresowo stany podgorączkowe,chudnięcie.Proszę o interpretację wyników tarczycy i ewentualny wpływ na moje dolegliwości. TSH 1,19 mIU/l [0.27-4,2] FT3 2,21 pg/ml[2.57-4,43] FT4 1,24ng/dl[0,93-1,7] Czy troche obniżone ft3 coś oznacza?
MĘŻCZYZNA, 43 LAT ponad rok temu

Badanie moczu na urobilinogen

Lek. Klaudia Kuśmierczuk
Lek. Klaudia Kuśmierczuk

Pana wyniki hormonów tarczycy zawierają się w granicach normy... Potrzebna jest dalsza diagnostyka. W tym celu najlepiej będzie jeśli zgłosi się Pan do lekarza prowadzącego.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy