Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 7 6 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznacza tak niski poziom FT3 i FT4?

Witam. Zrobiłam miesiąc temu badania krwi. TSH w normie - 2.02 (norma 0,27 - 4,20), FT3 1,96 (norma 2,57 - 4,43) i FT4 0,80 (norma 0,93 - 1,70). Lekarz internista zlecił ponowne badania gdyż stwierdził, że musiały wyjść nieprawidłowo, gdyż niemożliwe że mam tarczycę w normie jeśli FT3 i FT4 są za niskie. Po ponownych badaniach tarczycy TSH - 2,53, FT3 - 1,91, FT4 0,77. Co to może oznaczać?
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy