Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 7 8 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznacza wynik badania tarczycy 36-latka?

Witam. Po wykonaniu badań na tarczycę lekarz pierwszego kontaktu stwierdził ze powinienem skontaktować się z endokrynologiem, jednak lekarz wykonujący USG tarczycy stwierdził ze wszystko jest z nią ok. który ma racje i dlaczego taka różnica zdań. USG tarczycy: 41x15x12 41x14x15 Objętość : 7,99ml (lekarz wykonujący USG stwierdził że znajduje się w granicach normy) THS -2.07 mU/L (0,35-5,5) FT3 - 4.17pg/ml (2,3-4,2) FT4 - 1,79 ng/dl (0,89-1,76)
MĘŻCZYZNA, 36 LAT około miesiąca temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy