Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 7 2 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznacza wynik TSH na poziomie 4,450?

Witam ostatnio robilam TSH do tomografi i wynik byl 4,450 lekarka skierowala mnie na kolejne badanie FT3 iFT4 ft3-2,87 ft4-0,94 wiec raczej wszystko w normi?
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu
Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

Tak, ale zaleca się aby TSH było w granicy 2,5-3, więc sugerowałabym podjęcie leczenia u lek. rodzinnego. pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy