Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 1 3 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznaczają takie wyniki robione ze względu na planowanie drugiej ciąży?

Dzień dobry, prosze o interpretację wyników: Glukoza (ICD-9: L43) 95,0 (norma 70,0 - 99,0); anty-TPO (ICD-9: 009) 24,40 (norma 0,00-34,00); Insulina (ICD-9: L97) 12,4 (norma 2,6-24,9); anty-TG (ICD-9: O18) 24,00 (norma 0,00-115,00); TSH (ICD-9: L69) 2,80 (0,270-4,200). Przyjmuję Euthyrox N 50 tabl. 50 ug - 1/2 tabl. rano. Badania były robione ze względu na planowanie drugiej ciąży. Dziękuję i pozdrawiam
KOBIETA, 38 LAT 10 miesięcy temu

Planowanie ciąży a palenie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety