Zapytaj lekarza

1 , 0 1 4 , 9 8 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznaczają wyniki badania krwi przy gorączce?

Witam.Co 2tyg mam goraczke,bolgardla,zawroty.Zrobilam badaniamorfologie,glukoze,cholesterol,próbywątrobowe.Bardzoproszeoichanalizę.mam niedoczynn.tarcz. LEUKOC-7,6(4-10), HEMATOK-40(34-45),MCV-90(79-95),MCH-30(26-32),MCHC-33(32,2-35,5),RDW-CV-13,3(11,7-14,4),PDW-14,2(9,8-16,2),MPV-11,6(9,4-12,5),P-LCR-40(19,1-46,6),BAZOFILE-0,02(0,02-0,1),OB-20(2-15),GLUKO-89(70-99),CHOL.CAŁK-185(115-190),HDL-46;LDL-112,40;TRIGLICER-133,AST-23,ALT-22,BILITRUB CAŁK-0,67(0-1,2),FOSFATAZA ZAS.-79(35-105),GGTP-18(6-42)
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Konieczne jest rozszerzenie diagnostyki. Proponuje udac się do lekarza rodzinnego po przeanalizowaniu wszystkich wyników i bezpośrednim badaniu lekarskim będzie można coś więcej powiedzieć

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety