Zapytaj lekarza

1 , 0 2 4 , 1 4 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczą te wyniki tarczycy przy guzkach?

Mam guzki na tarczycy. Pierwsze wyniki, TSH 1,19/norma 0,35-4,94. FT4 0,72/norma 0,70-1,48. FT3 1,80 /norma 1,88-3,18. ANTY-TPO 50,20/norma 5,61.Powtorne wyniki, TSH0, 50/norma 0,35-4,94. FT3 2,23/norma 1,88-3,18. ANTY-TPO 70,91/norma 5,61
KOBIETA, 43 LAT 4 tygodnie temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy