Zapytaj lekarza

1 , 0 2 4 , 1 2 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczą te wyniki u mojej córki po przebytej szkarlatynie?

Dzień dobry. Proszę o interpretację wyników córki lat 4. Erytrocyty- 5,1(3,6-5,1), hemoglobina 13,2(10,2-14,2), hematokryt39,8(31-40,5), mcv78(76-90), mch-26(25-30,5),mchc-33,3(32,4-36,8),rdw-13,5(10-20), płytki 368(140-440),mpv-8,2(6-10),neu%-50,6(35-55),lym%-34,5(0-42),mon%-8,2(2-7),eos%-6,3(1-5),bas%-0,4(0.0-0.6),aly%-1,9(0,17),lic%-1,1(0,09). Skończyliśmy brać Ospen-córka miała szkarlatynę. Pozdrawi
KOBIETA, 13 LAT około miesiąca temu

Fakty o zdrowiu - Oburęczne dzieci bardziej nadpobudliwe?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy