Zapytaj lekarza

1 , 0 1 9 , 4 6 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczy wynik badań 16-letniej córki?

Witam Moja 16 letnia corka robiła wyniki w kierunku tarczycy TSH 0,811 NORMA 0,400-4,000 FT3 2,84 NORMA 2,60-5,40 FT4 1,24 NORMA 0,62-1,90 PONADTO MA ZELAZO 166 NORMA 50-120 PROSZĘ O RADĘ CZY WYNIKI SĄ DOBRE CZY JUŻ TRZEBA ZGŁOSIĆ SIĘ DO LEKARZA POZDRAWIAM MAMA
KOBIETA, 50 LAT 10 miesięcy temu
Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

A jakie objawy? Sadze Że warto udac się do lekarza pediatry/rodzinnego

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy