Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 6 9 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy ALY I LIC obniżone powinny być powodem do zmartwień?

Witam proszę o pomoc w interpretacji wyników:WBC 4,7 [4,10] RBC4,56 [3,8-5,4] HGB13,7[12-16]HCT40,9[36-49]MCH30[28-33]MCHC33,5[32-36]RDW13,2[10,5-14,5]PLT345[140-400]MPV7,7[6,5-10,5]NEU%44,40[40-70]EOS%3,60[0-5]BAS%0,1[0-1]LYM% 44,90[25-48]MON%7[2-8]NEU2,07[1,8-7,7]EOS0,17[0,04]BAS0[0-0,1]LYM2,09[1,5-4] MON0,33[0-2]ALY0,04[0,2]LIC0,02[0,2] czy sa to prawidlowe wyniki?ALY I LIC obniżone powinny byc powodem do zmartwien?
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy