Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 3 4 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy laser może pobudzić komórki nowotworowe do ponownego wzrostu?

Dzień dobry. 4 lata temu miałam usuniętą tarczycę z powodu mikroraka. Przyjmuję tylko euthyrox. Teraz chciałabym laserem FOTONA 4D usunąć przebarwienia na twarzy , dekolcie i szyi. Czy to jest dla mnie całkowicie bezpieczne i nie pobudzi komórek nowotworowych do wzrostu? Będę wdzięczna za odpowiedź.
KOBIETA, 64 LAT 2 miesiące temu

Łojotokowe zapalenie skóry

Łojotokowe zapalenie skóry to przykra dolegliwość. Objawia się niepokojącymi zmianami w obrębie skóry głowy. Obejrzyj film i dowiedz się więcej na temat tego schorzenia.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy