Zapytaj lekarza

1 , 0 0 9 , 6 0 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy mogę mieć tarczycę?

Od ponad roku mam problem z miesiączkami. Na początku znikły całkowicie, na początku br. miałam 2 miesiące po kolei później nic. Miesiączkę miałam w czerwcu, lipcu i 04 sierpnia i narazie nic. Ogólnie badania krwi wychodzą w normie i narządy też ok, ale w ostatnich badaniach wyszedł mi niski progesteron bo 0,30 robiony w 25 dniu cyklu. Oraz TSH 0.560 robione w 11 dniu. Natomiast ft3 3,49 norma jest od 3,10-6,80 pmol/l a ft4 12,88 norma jest od 12,00-22,00 robione 08.09. Czy mogę mieć tarczycę?
KOBIETA, 23 LAT 2 miesiące temu
Lek. Tomasz Budlewski Stażysta/Rezydent, Łódź
79 poziom zaufania

Sadze ze tarczycowo jest ok, proszę koniecznie udac się do lekarza gineklllga najlepiej po oznaczeniu beta hcg

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety