Kobieta , 23 lata Od ponad roku mam problem z miesiączkami. Na początku znikły całkowicie, na początku br. miałam 2 miesiące po kolei później nic. Miesiączkę miałam w czerwcu, lipcu i 04 sierpnia i narazie nic. Ogólnie badania krwi wychodzą w normie i narządy też ok, ale w ostatnich badaniach wyszedł mi niski progesteron bo 0,30 robiony w 25 dniu cyklu. Oraz TSH 0.560 robione w 11 dniu. Natomiast ft3 3,49 norma jest od 3,10-6,80 pmol/l a ft4 12,88 norma jest od 12,00-22,00 robione 08.09. Czy mogę mieć tarczycę?
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: