Zapytaj lekarza

1 , 0 1 1 , 2 9 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy możliwe jest wystąpienie zespołu Cushinga?

Czy może występowac u mnie zespoł cushinga? Nadmierne owłosienie, stwierdzone PCOS, ciągle zmęczenie, nerwowość, senność, otyłość jedynie w obrębie brzucha, tendencja do tycia (bez nadwagi), twarz jak księżyc, problemy z zapraciami, wydęty brzuch, niedobór witaminy D, hibilirubinemia Wyniki niektórych badań Sód 143 mmol/l [136-145] Potas: 5,09 mmol/l [3,50-5,1] Testosteron: 1,9 nmol/l [0,29-1,67] DHEA-S: 12,04 umol/l [4,02-11,00] TSH 2,26 [0,270-4,2] FT3 5,57 [3,1-6,8] Ft4 16,24 [12-22]
KOBIETA, 22 LAT 5 miesięcy temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety