Zapytaj lekarza

1 , 0 1 2 , 2 5 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy ta morfologia 20-latki jest niepokojąca?

Witam chciałam zapytać czy coś niepokojącego jest w moich wynikach badań: Leukocyty 7,4 (4,0-10,0) Erytrocyty 5,2 (3,9-5,2) Hemoglobina 13,1 (11,2-15,7) Hematokryt 40 (34-45) MCV 77 (79-95) L MCH 25 (26-32) L MCHC 32,7 (32,2-35,5) Płytki krwi 266 (150-400) PDW 17,3 (9.8-16,2) H MPV 9,1 (9,4-12,5) L Limfocyty 3,08 (1,00-3,00) H Monocyty 0.91 (0,20-1,00) Neutrofile 3,17 (2,00-7,00) Monocyty 12,6 % (2,0-10,0) H Limfocyty 41,6 ( 20,0-40,0) H Neutrofile 42,8 (40.0-80.0)
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Co o naszym zdrowiu mówi żywa kropla krwi? [Specjalista radzi]

Krew może wiele powiedzieć o naszym zdrowiu, a jeszcze więcej świeżo pobrana, która natychmiast trafia pod mikroskop. Pozwala nam to określić, czy organizm jest zakwaszony, ma odpowiedni poziom wolnych rodników, nie jest obciążony toksynami, pasożytami czy grzybami.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety