Zapytaj lekarza

1 , 0 2 6 , 9 5 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy takie wyniki są prawidłowe w kontekście starań o dziecko?

Czy moje wyniki są prawidłowe? FSH 16,5 Faza folikularna 3,5-12,5 robiłam w 2 dniu cyklu. LH 8,3 faza filikularna 2,4-12,6 Estriadol 54 faza folikularna 12,4-233. I co dalej robić? Mam 31 lat i pragnę dziecka
KOBIETA, 31 LAT 2 miesiące temu

Negatywne skutki palenia u kobiet w ciąży

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy