Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 1 3 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te wyniki tarczycy są prawidłowe?

Witam czy te wyniki tarczycy są prawidłowe? FT3 Wynik : 3,60 Zakres od 2-4,40 FT4 Wynik : 1,16 Zakres od 0,93-1,70 TSH Wynik : 0,4067 Zakres od 0,35-4,94
MĘŻCZYZNA, 26 LAT 11 miesięcy temu

Hormony a zachowanie

Lek. Katarzyna Szymczak Stażysta/Rezydent, Bydgoszcz
79 poziom zaufania

Wyniki mieszczą się w granicach normy,jednak tsh blisko granicy w stronę nadczynności tarczycy.
Pozdrawiam

umów wizytę 0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety