Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 2 7 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy w 4 miesiące po ostrzyknięciu czynnikami wzrostu ścięgna Achillesa można stosować terapie falą uderzeniową?

Czy w 4 miesiące po ostrzyknięciu czynnikami wzrostu ścięgna Achillesa można stosować terapie falą uderzeniową?
MĘŻCZYZNA, 33 LAT ponad rok temu

Co jeść przy dolegliwościach ze strony układu ruchowego?

Twój układ ruchowy daje Ci w kość? Pokonaj to... dietą. Sprawdź, co warto jeść, aby kręgosłup nie bolał. Dietetyk kliniczny podpowiada, na jakie produkty warto zwrócić uwagę.

MichaĹ Kurek
55 poziom zaufania

Szanowny Panie! W tej sprawie polecam kontakt z lekarzem prowadzącym Pana terapię. z poważaniem Michał Kurek

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy