Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 7 1 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy wyniki badania hormonów tarczycy wymagają wizyty u endokrynologa?

Czy powinnam udać się do endokrynolog a?tsh 2,40 (0.25-5.00, IU/ml), ft3 3.01 (2.60-5.40 pg/ml), ft4 1.1 (0.8-1,5 ng/dl), dodam że wypadają mi włosy, sucha skóra, potliwość, kolatanie serca, problem ze zrzucenie kg,brak ochoty na seksu,lamliwe paznokcie, problem z nabietaniem powietrza, zimno przed snem, nerwowosc, bole migrenowe, nieregularne cykle,31l,
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu

Dzień dobry,

jak Pani sama widzi badania są w normie. Dlatego radziłbym wizytę u psychoterapeuty, bowiem symptomy, które Pani opisuje są charakterystyczne dla skutków chronicznego negatywnego stresu. Ponieważ ten rodzaj stresu może wywołać różne choroby i np. nerwicę lękowę z objawami somatycznymi radziłbym udać się jak najszybciej do psychoterapeuty aby temu zaradzić Pozdrawiam i życzę zdrowia

Psychoterapeuta, psychosomatyk, coach, hipnoterapeuta i trener mentalny.
umów wizytę 0

Witam! Wizyta u endokrynologa z tymi wynikami na pewno nie zaszkodzi, a może nawet pomoże. Wskazane leczenie zaburzeń emocjonalnych - dają takie same objawy. Powodzenia W. Łuczkowski.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy