Zapytaj lekarza

1 , 0 1 1 , 2 8 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy wyniki hormonów tarczycy wymagają konsultacji endokrynologicznej?

Witam, mam pytanie w sprawie tarczycy. Mój wynik TSH tydzień temu wyniósł 3,7. Jak na mój wiek 21lat podobno za wysoki, wczoraj powtórzyłam badanie i wyszło 2,6 więc spadło. Ft4 1,23 (0,93-1,70) a ft3 3,47 (2,00-4,40) a więc w normie, antyTPO także w normie. Mimo tego ciągle czuję się senna, brak energi.. Chciałam zapytać, czy mimo wszystko moje wyniki wymagają konsultacji endokrynologicznej?
KOBIETA, 22 LAT 11 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety