Zapytaj lekarza

1 , 0 1 5 , 9 3 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie
Dr n. med. Wojciech Kawiorski
Dr n. med. Wojciech Kawiorski Chirurg

Szanowna Pani - tak można, ale trzeba się liczyć z pogłebieniem zmian grzybiczych, co wynika z pooperacyjnego przejściowego spadku odporności. Pozdrawiam serdecznie, dr n.med.Wojciech Kawiorski, specjalista chirurg

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety